Welcome to the Carolinas favorite motorcycle rider social networking site Unregistered
Carolina Riders & Riders of the Carolinas Forums  

Go Back   Carolina Riders & Riders of the Carolinas Forums > RIDER COMMUNITIES > NC - Raleigh-Durham, Eastern/Coastal NC/SC
FAQ VB Image Host Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

NC - Raleigh-Durham, Eastern/Coastal NC/SC This forum is for Raleigh, Durham, Fayetteville, Wilmington, NC and Coastal NC/OBX,Myrtle Beach, and Hilton Head, SC area members, events, meetings, and rides.

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-13-2007, 06:47 PM
rodm850g's Avatar
rodm850g rodm850g is offline
Superior Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: Fayetteville,N.C.
Posts: 1,583
Rep Power: 16
rodm850g Rides in Straight Lines Only
Thumbs up Lack of Speed Schedule July 14 - 19

Hey folks,
Wow, it's a somewhat late edition of the Lack of Speed Channel schedule. This week the MotoGP guys are running at the Sachsenring in Germany & the AMA and World Superbike guys have the weekend off. CBS has the rights to air the MotoGP race & it will not be televised on the Speed Network. I carefully looked at my local CBS affiliate's website (KCBS in L.A.) & double checked the air time they listed for the race. If you live in a different region I highly recommend you do the same as I am pretty sure the air time will vary.

The WERA West round at the Cali Speedway went pretty well despite several red flags. The racing was close & no one got seriously injured. We had only minor scheduling glitches so it was a good event. Next round is in mid August at Buttonwillow Raceway near Bakersfield.


And as usual the times are listed in Pacific Daylight Time so adjust your times accordingly.



Friday, July 13th PDT
Time Description Length
7 PM Rolex Sports Car Series, DP, Iowa (SDD) 3 hrs.
11 PM Rolex Sports Car Series, DP, Iowa (re-air) 3 hrs.


Saturday, July 14th PDT
Time Description Length
8 AM Speed Touring Cars - Toronto 1 hr.
9 AM Speed GT Championship - Toronto 1 hr.
11:30 AM Rolex Sports Cars - Iowa - GT (live) 3 hrs.



CBS - Sunday, July 15th PDT
Time Description Length
10 AM MotoGP - German GP @ the Sachsenring (SDD) 1 hr.



Sunday, July 15th PDT
Time Description Length
1:30 PM Super Bikes! (Japan) (re-air) 30 min.
3 PM MotoGP 250 - German GP, Sachsenring (SDD) 1 hr.
8 PM Super Bikes! (Japan) (re-air) 30 min.
8:30 PM Super Bikes! (Atlanta) (re-air) 30 min.



Monday/Tues July 16/17th PDT
Time Description Length
12 AM Speed Touring Cars - Toronto (re-air) 1 hr.
1 AM Speed GT Championship - Toronto (re-air) 1 hr.




Tuesday July 17th PDT
Time Description Length
9 AM MotoGP 250 - German GP (re-air) 1 hr.
10 AM Rolex Sports Cars - Iowa - DP 3 hrs.
5:30 PM Epic Ride - Destination: Angeles Crest 30 min.
6 PM Epic Ride - Destination: Angeles Crest (re-air) 30 min.
10 PM Epic Ride - Destination: Angeles Crest (re-air) 30 min.
11 PM Super Bikes! (Japan) (re-air) 30 min.
11:30 PM Super Bikes! (Atlanta) (re-air) 30 min.
12 AM MotoGP 250 - Dutch GP (re-air) 1 hr.
1 AM MotoGP 250 - German GP (re-air) 1 hr.



Wednesday, July 18th PDT
Time Description Length
11 AM Speed Touring Cars - Toronto (re-air) 1 hr.
12 PM Speed GT Championship - Toronto (re-air) 1 hr.
5 PM Super Bikes! (The Brothers Bostrom) 30 min.
5:30 PM Super Bikes! (Japan) (re-air) 30 min.
9 PM Super Bikes! (The Brothers Bostrom) (re-air) 30 min.
9:30 PM Super Bikes! (Japan) (re-air) 30 min.


HEY GUYS hope you enjoy the racing...remember CBS has this Moto GP race so check your listings...and ride well and enjoy!

Rod
__________________
Enough of this talking/typing crap I'm going riding

15 Surprise
13 TR 650 {Terra}
04 ST1300
99 VFR800
80 GS1000{project}
79 GS850
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:48 PM.


Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2011 - CarolinaRiders.com CarolinaRiders.net CarolinaRiders.org RidersOfTheCarolinas.com RidersOfTheCarolinas.net RidersOfTheCarolinas.org (All rights reserved)